Translate

Saturday, October 21, 2017

Crezul Olimpic - Medalie Olimpică de Expansiune

„Cel mai important lucru în Olimpice Jocurile nu este de a câștiga , dar pentru a lua parte. La fel ca și cel mai important lucru în viață nu este triumful , ci lupta. Esențial este să nu fi cucerit , ci de a fi luptat bine.“ Baron De Coubertin
 


Banner de expansiune pentru 2018 de iarnă coreene Jocurile Olimpice de la Pyeong Chang


După cum sa spus mai înainte, 5 medalii face un cinci inele! Timpul pentru extinderea recompensele pentru Jocurile Olimpice este lung, așteptată de mult timp. Ce mai așteptăm? Poate a patra poate obține un cositor, un aliaj de staniu, cunoscut anticilor. Și a cincea se poate obține de fier, reflectorizant epocii fierului?

------------------------------------
Ciclurile cu cinci = cinci medalii
Spiritul original al noilor jocuri a fost să vină împreună în concurență sănătoasă și comunitate, nu neapărat pentru un număr de medalii. Deci , aici este o sugestie, deoarece există cinci inele de ce nu cinci medalii?

În al patrulea rând și locul al cincilea merită cu siguranță ceva pentru curaj și efort atât de aproape! Nici măcar nu trebuie să stea pe podium sau pentru a obține steagurile lor ridicate. Dar poate ei pot sta pe flanchează partea stângă și dreaptă? De asemenea , dacă este un sport de echipă , atunci doar un singur membru al echipei poate sta de podium. Când Jocurile Olimpice au început în 1896 nu au fost la fel de multe națiuni participante ca lor sunt astăzi. De fapt , lor erau doar 14 națiuni, acum există peste 200 de națiuni participante.

5 meci Olimpice de inele cu 5 medalii olimpice

Deci , ce ar fi metalele formate din? Este într - adevăr nu contează , dar ar avea sens să le alcătuit din elementele constitutive ale bronz. Astfel , locul al patrulea devine cupru în timp ce locul al cincilea devine staniu.

Deci , care ar face 6 - lea locul de rață ghinionist care tocmai a ratat ..... dar nu complet!

O altă idee care ar lua concentra departe de obsesie nationala pentru trofee, este de a da premii pentru cei mai buni 24 concurenți. Deoarece Jocurile sunt bazate pe cultura greacă de ce nu da trofee inel la primii 24 de concurenți? Doar așteptați până când auziți cum ne - ar face acest lucru!



24 Inele olimpice Achievement bazate pe mii de e greacă Alfabet de la Alfa la Omega, pentru primele 24 de locuri.

În primul rând, va promova cultura greacă, și , astfel , lumea va deveni familiar cu litere grecești. În al doilea rând, ne - am bucura de toate jocurile din cauza grecilor, este un lucru bun de făcut pentru a onora pe greci. În cele din urmă toți acei sportivi care au sacrificat atât de mult cu siguranță merită ceva. Astfel , locul 1 devine alph un inel, 2 nd locul devine inelul Beta, 3a devine un inel Gamma, 4 - lea devine un inel Delta, și 5 - lea devine un inel Epsilon , în plus față de medalii lor primesc deja. 6 - lea loc la 24 - lea nu s - ar obține o medalie , ci numai inele de poziția lor. 6 - lea




devine un inel cu Eta pe ea în timp ce 24 - lea poziția devine un inel cu Omega pe ea. Persoana sau echipa din 25 de mii nu obține un inel grecesc, ci doar un inel participant jeton. 

Făcând acest lucru este în spiritul jocurilor pentru comunitate și concurență sănătoasă, și în ceea ce privește grecii care au început aceste jocuri. În cazul în care acest lucru se face, oamenii din toată lumea va ști în cele din urmă alfabetul grecesc prin osmoză (cuvântul meu grecesc favorit) .

În cazul în care se extind vreodată sistemul de recompensă medalie, de ce nu , de asemenea , coroana locul 1 , cu o coroană de măsline prea? Se pare că în Jocurile originale grecești doar câștigătorul a primit această jeton ramură de măslin. Medalii pentru prima nemaivorbind 2 - lea si 3 au fost născociri moderne. În plus, o poartă


Olimpice medalie în public după jocurile sunt peste este un pic mititel ostentativ, nu? Dar sportivii care au plasat în primele 24 de poziții pot strut încă lucrurile lor și să inspire pe alții cu „Locul oficial de poziție Olimpice Inele.“

Inelele de pumn cinci locuri ar trebui să se potrivească poziția lor medalie. Astfel , locul 1 devine un inel de aur, 2 nd un inel de argint, 3a un inel de bronz, 4 th un inel de cupru, și 5 - lea un inel de staniu. Locurile 6 - lea și mai jos obține un inel regulat realizat dintr - un metal mai puțin costisitoare decât staniu sau un aliaj din ea.


Acești bărbați și femei , a muncit din greu și au sacrificat timp, bani, și anumite aspecte ale tinereții lor. Ei merită ceva. Dacă oricare dintre aceste idei sunt adoptate apoi foști olimpici sportivi se pot afișa cu ușurință alții un umil amintire și inspira.

Ele pot păstra focul Jocurilor Olimpice strălucește oriunde se duc.

 

Știați că extinderea sistemului medalie de recompensa sa întâmplat deja pentru Jocurile Olimpice moderne? Primele două Jocurile Olimpice de la Atena și Paris , a dat doar medalii oficiale pentru primul și al doilea. Și ei nu da nici aur. In schimb primul loc a primit o medalie de argint și locul al doilea a primit o medalie de bronz. Dacă ați plasat al treilea - ai Nada.

Nu a fost până la prima Olimpiada americane din St Louis , care medalii de aur au fost înmânate. Deci , dacă crezi că nu ar trebui să adăugați medalii pentru a patra sau a cincea doar pentru că se rupe cu tradiția - tradiția a fost deja rupt. 


Mai mult decât atât, atunci când faci matematica pe raportul dintre premii națiunilor participante trecerea în număr este uluitor. In timpul primelor Jocurile Olimpice moderne au existat 14 națiuni participante concurează pentru 2 medalii (prima și a doua). Acest lucru conduce la o 1 din 7 șansa de a câștiga o medalie la întâmplare. Practic, în cazul în care lucrurile au fost conduse la voia întâmplării o națiune a avut o șansă de 14% de a câștiga o medalie. * Când au început să impartind medalii de aur pentru primul loc la Olimpiada St Louis a raportului de fapt , a crescut până la aproximativ 1 până la 4, pentru că au existat 3 medalii pentru a câștiga pentru 12 națiuni participante (25% șanse). Rapid înainte de a Jocurile Olimpice de la Rio-2016 , cu 206 de națiuni participante - raportul de a câștiga o medalie este de aproximativ 1 la 69. În ceea ce privește un procent care este vorba despre o sansa de 1% de a câștiga o medalie.
 

Să presupunem că ei se extindă la cinci medalii pentru primele cinci locuri, raportul se schimba la aproximativ 1-42, ridicând șansele de a câștiga o medalie de linte 2%. Deci , dacă sunteți îngrijorat de faptul că a da patra și a cincea o medalie va devaloriza 1 st , 2 II sau 3 - lea - este un procent mare de un tam - tam? 
 

Acum , când se calculează cele 24 de premii inel alfabet , cu numere de 2016-Rio olimpice raportul șansă pură a inelului câștigătoare este de aproximativ 1-8.5 - care este de numai 12%. Nota 12% este mult mai aproape de raportul original sau procentul din prima Olimpiada moderna de la Atena.
 

Deci , de ce nu !? Gândiți -vă la toate că munca grea și sacrificiu acei sportivi puse în formarea lor - durerea, timp, lacrimi, sudoare și sânge. Cu siguranță că merită o șansă mai bună de a câștiga o medalie sau cel puțin agățare un semn umil de dăruire și curaj lor. A venit timpul pentru a extinde sistemul olimpic medalie recompensa. 
 
O idee extinsă pentru inelele olimpice este ca toți participanții să beneficieze de un inel. În cazul în care au loc 24 sau mai mare ei a lua o scrisoare grecească sculptat în ea, în cazul în care locul 5 sau mai mare ei a lua o medalie. Sportivii care au locul 25 sau mai primi un inel cu logo-ul a națiunilor gazdă alegerea, probabil, anul, locul, și logo-ul. Astfel, toți sportivii obține un inel, unii vor primi inelul participant generic, unii vor primi un grec lettered inel, în timp ce câteva va primi un aur, argint, bronz, cupru, staniu și inel râvnit.  

În cele din urmă, deoarece steagul olimpic are cinci inele - cinci medalii de a face un întreg armonios pentru continente cinci „oficial“. Această idee este în concordanță cu crezul olimpic:


„Cel mai important în OLIMPIADEI nu este de WIN, DAR SĂ PARTICIPE, la fel ca cel mai important lucru în viață nu este triumful Dar lupta. Esențialul este de a nu fi cucerit dar pentru a avea luptat bine“ -PIERRE DE Coubertin
























































No comments:

Post a Comment